Linnea Henriksson under Way Out West 2017

Så mycket hjärta Linnea Henriksson bjuder på denna molniga Way Out West-dag. Jag är ju väldigt svag för hennes låtar, men det är i mellansnacket om krossade hjärtan, pinsamma ögonblick och festivalsminnen som hon verkligen glänser.
Jag skrattar, skrattet fastnar i halsen och samtidigt njuter av musiken. Själv blir jag alltid extra glad när artister har något att säga mellan nästan varje låt. Linnea är inte bara en förebild i att be oss ta hand om varandra, hon är verkligen en förebild som artist.
About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend