Jonathan Johansson under Way Out West 2017

Det är något med En hand i himlen som påminner om Pet Shop Boys. Det blev så tydligt idag när Jonathan Johansson kör singeln som tredje låten på Azalea-scenen under Way Out West. Gitarren påminner lite om Being Boring och den melankoliska stämningen i låten gör den till ett magiskt popögonblick.
För mig känns Jonathan lite loj när han står i sina solglasögon och halvt om sjunger halvt om mumlar sina låttexter i den molniga fredagseftermiddagen. Inte för att det direkt stör. Hans musik och röst griper alltid tag om mig och jag gungas med i tonerna.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend