Isak Pettersson, eller kort och gott ISAK, var en av killarna i tonårsgruppen Skyscraper som bland annat fick Spotify-hits med låtarna Glödhet och Happy.
För ett år sedan valde den nu 15-årige killen att lämna gruppen för att satsa på sin egna karriär. Först ut är singeln Chemistry som släpptes i fredags. En energifylld poplåt som doftar Marcus & Martinus i stil vilket gör att den borde tilltala en hel del ungdomar där ute. Låten är skriven av Nicklas Eklund och Victoria Bignet.
-Den handlar om att vara så kär så allt bara känns toppen, berättar Isak om låten som du kan lyssna på här:

ISAK
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend