Trenton – In The Summer Light

Skönt 80-tals doftande poplåt med den Nashville-baserade sångaren Trenton, som egentligen heter Ryan Courtney. Med synthigt arrangemang och stark melodi fick den i alla fall mig att tända till lite extra.

”This song is about coming out of a season in my life that, at the time, felt stagnant and uncertain… a winter period, in a sense. Every winter has its place and is necessary for genuine growth. The lyrics came almost effortlessly at a moment of purposeful restlessness when I realized that fear is always strongest when you’re trying to convey something meaningful. I’m learning to push though, let it happen, and be okay with the process and just enjoy it.”


Trenton
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend