Premiär: Eldoradio – China house (Video)


Premiär i Being Blogged NY
Trollhättebandet Eldoradio har bland annat kallats för Sveriges svar på The Libertines.
I Juni släppte de nya singeln China House, som följde upp debutalbumet 21st Century Explosive Sound från i fjol. Låten bjuder på energifylld indiepop med maxad partykänsla. En känsla de nu fört över i visuell form när de idag bjuder er på premiären av videon här i bloggen.
Bandet berättar:

”Vi har i videon försökt fånga låtens kärna, vilken är något så simpelt som att det är gött att blåsa bort hjärnan tillsammans med polarna på fredagskvällen. Det är en tillbakablick till åren då fredagsritualen var att knacka på hos Johnny och Linda (dom lokala ölkallarna) och sedan dansa bort tonårsångesten. Då låten i stort handlar om good vibes har vi utelämnat dippen som traditionsenligt infann sig (och fortfarande infinner sig) varje helg, någon gång under söndagsdygnet.”

Senare i år släpper Eldoradio en EP. Men tills dess kan ni festa tillsammans med bandet när ni klickar igång videon.Eldoradio
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend