Julian Brandt – Going to Nice (feat. Marina Schiptjenko) (Video)

Senaste singeln från Julian Brandts kommande EP News är den vemodiga balladen Going to Nice som han framför tillsammans med Marina Schiptjenko. Låten handlar om det där sista försöket att rädda ett förhållande och hitta gnistan igen.

”Jag stod tillsammans med min fru och tittade på fyrverkerierna som avslutade firandet av Frankrikes nationaldag när det fruktansvärda inträffade. Jag hörde ett dån och skrik och så såg vi lastbilen köra in i folkmassan. Det går ej att beskriva paniken som spreds. Vi hade tur som inte hade hunnit gå längre mot vårt hotel och framförallt att vi inte hade med oss våra barn.

Låten handlar om att försöka rädda ett förhållande, att hitta gnistan igen. Jag träffade min f.d fru i Nice där vi blev tillsammans sommaren 2000. Så här i efterhand konstaterar jag att den här händelsen blev dödsstöten för vårt äktenskap”, berättar Julian.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend