July Jones – Jump In The Water (Video)

I veckan släpper Lorde sitt andra album. I väntan på det kan jag rekommendera dig att lyssna på singeln Jump in the Water med July Jones. Detta är debutsingeln med den London-baserade sångerskan och den skapar verkligen magisk stämning. Snygg atmosfär tillsammans med en pool-video för att göra allt ännu läckrare.

Jump in the Water is quite metaphorical. It talks about me jumping into the water, which in my case translates to life in general; I always dive fully into what I believe in, which happens to be music, love, and the beliefs that I hold.”July Jones
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend