pop

Josefine Myrberg – Head Over Heels (Video)

Head Over Heels bygger på en gammal kärlek Josefine Myrberg hade under gymnasiet. När hon nästan var helt uppslukad av kärleken och mer eller mindre glömde sina vänner. Efteråt gick det dock upp för henne att förhållandet kanske inte var så bra för henne trots allt.
Jag tycker hon får till det snyggt med textraden “I’m falling into a beautiful disaster”.
Av de tre nya låtar som Josefine släppt under året måste jag säga att detta är hennes bäst. Väldigt bra poplåt!
Nu har videon släppts till låten och du ser den här:Josefine Myrberg
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend