pop

Jakob Karlberg – Ta med dig solen (Video)

Jakob Karlberg slog igenom stort med singeln Fan va bra 2015 och även om han släppt en knippe i mitt tycke bra poplåtar efter det, så är det väl ingen som ens varit i närheten av debuten rent succémässigt.
Men nu kanske det blir ändring på det när han idag släpper sin nya singel Ta med dig solen. En klassisk poplåt med stråkar och stark refräng, precis vad denna sommar behöver.

-Jag har sett fram emot att släppa Ta med dig solen sen i februari när vi började jobbade med den. Den handlar om att bli lämnad i ett regnigt Sverige och hoppas på sol och kärlek snart igen, berättar Jakob.

Singeln har Jakob skrivit tillsammans med Norlie KKV, Jimmy Jansson och Fredrik Sonefors. Känns som en konstillation som även borde skicka in en låt till nästa års Melodifestival säger jag. Karlberg festade ju loss med oss under årets efterfest av Melodifestivalen, så han vet ju lite vad han har att vänta sig.@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend