Bleachers – Gone Now (Recension)

Bleachers är namnet på Jack Antonoffs soloprojekt. Jack som annars är med i Steel Train och fun. har tidigare släppt Strange Desire som sedan gjordes om till Terrible Thrills, Vol. 2 med gästsångare på alla låtar. På sitt CV kan han även tillägga att kan är även pojkvän till Lena Dunham, som regisserade videon till singeln Don’t take the money. Just den singeln är i ärlighetens namn det bästa från nya albumet Gone Now. Det var första smakprovet och satte kanske en orimligt hög nivå på förväntningarna. Med det inte sagt att det är dåligt, men kanske ett något ojämnt album. Ena stunden bjuder han på storslagna poplåtar eller smart indiepop och i nästa känns det hela mer som pratiga reklamfilmer. Han är självklart roligast när han är camp och lite för mycket. Då kan jag sitta med ett leende på läpparna och bara njuta. Som när han låter produktionen kryddas med extra allt i Hate That You Know Me tillsammans som han framför med Carly Rae Jepsen.


Bleachers
@Facebook

6.5 / 10

Ena stunden bjuder Bleachers på storslagna poplåtar eller smart indiepop och i nästa känns det hela mer som pratiga reklamfilmer. Ett bra men ojämnt album av Jack Antonoff.

  • User Ratings (0 Votes) 0

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend