Bilder från när The 1975 spelade på Gröna Lund

I måndags var det brittiska bandet The 1975 på Gröna Lund i Stockholm. Då de ställt in sin turné där de skulle spelat på Globen i februari blev Grönan i juni stället de spelade på. Med låtar som Girls, Sex och The Sound fick de publiken att hoppa och sjunga med av glädje. Mitt favoritband och jag fick chansen att fota dem för att sedan kolla på konserten! Här är bilder från kvällen.

Foto: Ida Forsberg

Foto: Ida Forsberg

Foto: Ida Forsberg

Foto: Ida Forsberg

Foto: Ida Forsberg

Foto: Ida Forsberg


The 1975
@Instagram

About Author

Fotograf och skribent för popmuzik. Älskar att upptäcka nya låtar och artister, och live musik är det bästa jag vet. Lyssnar främst på pop, indie/rock/alternative och hip hop. Favoritbandet är The 1975. Här kan du skicka mejl till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend