Bilder från Håkan Hellströms spelning på Stockholm Stadion

Igår uppträdde Håkan Hellström på Stadion i Stockholm.
Konserten startade med Erik Lundin där sedan Håkan kom upp på scen och fortsatte sjunga tillsammans. Det var ett väldigt drag i publiken, som alltid på Hellströms konserter. Solen sken i början, men efter en stund kom blixtar och dunder, likt hans turnénamn “Rullande åska”. Konserten avbröts men skulle fortsätta så fort blixtrarna var borta.
Håkan Hellström, det var magiskt! Här är bilder från kvällen.

Foto: Ida Forsberg

Foto: Ida Forsberg

Foto: Ida Forsberg

Foto: Ida Forsberg

Foto: Ida Forsberg


Håkan Hellström
@Instagram

About Author

Fotograf och skribent för popmuzik. Älskar att upptäcka nya låtar och artister, och live musik är det bästa jag vet. Lyssnar främst på pop, indie/rock/alternative och hip hop. Favoritbandet är The 1975. Här kan du skicka mejl till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend