ep

Anton Hagman – From now on (Recension)

Anton Hagman slog igenom stort under årets Melodifestival där han framförde sin Shawn Mendes-doftande gitarrpoplåt Kiss You Goodbye. Trevlig låt som skulle må bättre av ett lite roligare nummer i min mening, men man kan inte få allt. Anton tog sig till final, så all good.

Efter singeln Somebody to love – som i mitt tycke är en starkare låt – är det nu dags att släppa EP:n From Now On med fyra låtar, varav singeln är en av dem. Somebody to love är fortfarande bästa låten på EP:n.

Man märker lite vad Anton inspireras av på skivan. Crime to love you är en klassisk rock’n’roll-inspirerad poplåt och Something Good känns som en mix mellan Jason Mraz och ovan nämnda Mendes. Det är charmig lägereldspop men inte direkt något som varesig uppfinner hjulet eller sticker ut. Här får hans management gärna säga: ”det är trevligt men…” och peka med hela handen.
Han blir mer intressant med avslutande Let me in känner jag. Då är han såpass bra som jag vill att han ska vara.

Anton kommer definitivt att hålla sig flytande ett tag. Han är ju både söt och charmig, men han är just nu bara så intressant som han själv gör sig. Han behöver definitivt roligare material för att ta sig till nästa nivå känner jag. Följer han bara Somebody to love och Let me in-vägen tror jag detta kan bli riktigt bra dock.


Anton Hagman
@Instagram

5 / 10

Charmigt men lite tråkigt när Anton Hagman släpper debut-EP. Halva EP:n ger oss ett nytt pop-hopp medan andra känns lite väl slätstruket.

  • User Ratings (0 Votes) 0

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend