pop

Valerie – Fierce

Valerie är en sångerska som ursprungligen kommer från Mauritius, men som numera bor i Melbourne och som tidigare i år hade en hit med singeln All the Things. Nu är hon tillbaka med den extremt radiovänliga sommar-poplåten Fierce.

“There are things I didn’t know about myself until the last few months. There is strength there that I didn’t know I had. I think it just comes out of you when you need it, because it’s not just about me now, it’s bigger than that. Mothers are the fiercest people.”

Valerie
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend