Bilder från Thomas Stenströms spelning på Gröna Lund

Slå mig hårt i ansiktet blev en stor hit år 2014. Innan det hade Thomas Stenström, artist och låtskivare från Uddevalla släppt bl.a sitt debutalbum Nåt annat, nån annanstans år 2013. I fredags var solen framme, värmen kändes i luften, och då stod han på stora scen på Gröna Lund för sitt sista stopp på sin turné.

Foto: Ida Forsberg

Foto: Ida Forsberg

Foto: Ida Forsberg

Foto: Ida Forsberg

Foto: Ida Forsberg

Foto: Ida Forsberg


Thomas Stenström
@Instagram

About Author

Fotograf och skribent för popmuzik. Älskar att upptäcka nya låtar och artister, och live musik är det bästa jag vet. Lyssnar främst på pop, indie/rock/alternative och hip hop. Favoritbandet är The 1975. Här kan du skicka mejl till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend