Premiär: Marigold – The Love

Premiär i Being Blogged NYBorlängebandet Marigold är tillbaka!
Första singeln från kommande EP:n heter The Love och är en uppfattning om var bandet står gentemot världen. Det är också en av bandets starkaste singlar till dags datum, så det ska bli väldigt spännande att höra resten av EP:n när det är dags att släppa den.
Daniel Wallsten i bandet säger:
”Svåra komplexa problem har alltid en lösning och den är fel. The Love handlar om de som fortfarande tror att stängda gränser, tillfälliga uppehållstillstånd och fler poliser är lösningen på segregation och extremism.”
Du hör premiären här:


Marigold
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend