Det har varit tyst om Frans ett bra tag nu. Det var i fjol han senast släppte singeln Young like us och med den följde han upp Melodifestivals-singeln If I Were Sorry.
För Frans har det funnits en anledning till det långsamma musiktempot som han berättar på sin Facebook:

Svensk Pop Apple Music

”Det har blivit dags för mig att äntligen släppa ny musik men först känns det viktigt att berätta om resan hit, till vart jag befinner mig idag och varför jag tagit tid på mig att släppa nytt.
Det senaste året har varit otroligt krävande för mig, jag har haft skolan i största fokus samtidigt som allt galet kul hänt med If I Were Sorry. Jag har inte riktigt hunnit stanna upp och reflektera över vad som hänt utan bara kört på. Kombinationen av skola och musik har krockat med varandra fler gånger än vad jag någonsin kunnat tänka mig och tvingat mig till att tänka till kring hur jag ska få allting att fungera. Med hjälp av mamma och pappa, min vän och manager Fredrik och många andra har jag på något sätt lyckats få allting att gå ihop, men det har känts tungt ibland.
I sommar tänker jag stänga in mig i studion och jobba på mitt kommande album dygnet runt och i höst kommer mitt fokus ligga helt på att gå klart skolan.
I juni 2018 tar jag studenten och kan då fullfölja den musikkarriär jag påbörjat. Fram till dess kommer ni inte höra lika ofta från mig.
Min nya låt ”Liar” har legat klar ett tag och känns väldigt speciell för mig. Jag hoppas ni också kommer gilla den.”

Resultatet är en fin pianoballad med mycket känslor som här snyggt och enkelt visualiseras i videon av Filip Iversen.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011