Vilma Colling – Förlorad med seger

Idag är Vilma Colling, som vi tidigare hördes som sångerska i indiepopbandet En Drös Poeter, tillbaka med sin tredje singel som egen.
Förlorad med seger bjuder på de typiskt smarta Vilma-texterna och en lekfull produktion som sångerskan själv står för.

Förlorad med seger är en indiepop-låt med lite attityd i bakgrunden. Det är väl en ärlig om något förvrängd verklighet jag lever i. Låten handlar om att släppa taget och bara gå vidare. Jag hatar all typ av förändring så jag försökte övertyga mig själv genom att göra en peppig låt om det. ”Min sikt må va sämre, men jag kommer alltid gå längre”. Försökte printa in de orden i skallen”, berättar Vilma


Vilma Colling
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend