Premiär: Albin Wass – Radio

Premiär i Being Blogged NY
Albin Wass är ett nytt namn på pophimlen. Han är uppvuxen i Kisa och har tidigare jobbat en hel del med teater, men nu är det dags att även ta steget ut i musikvärlden.
Första singeln med Albin är Radio, en midtempo-poplåt som är skriven och producerad av Anton Josefsson, Gustaf Redmo, August Green och Johannes Timander.

”Första gången jag hörde Radio och fick frågan att spela in den så var svaret självklart. Jag fastnade direkt för låten.
Det är en väldigt anpassningsbar låt, den funkar i väldigt många olika sammanhang. Jag gillar även att det finns mycket i låten som kan tolkas på väldigt många olika sätt beroende på vem som lyssnar” berättar Albin.
Han menar också att låten speglar känslan i ett förhållande där det känns som att ens partner inte riktigt förstår vad en menar.

”Den där känslan av att inte riktigt nå hela vägen fram fast än en försöker vända och vrida på saker och ting så att den andra ska förstå men på något sätt lyckas denne ändå hitta sin egen version. Även om det enda man vill är att den andra ska vakna upp och se var förhållandet är på väg, så fastnar man i den där klassiska illusionen av att allt är bra eller att det säkert löser sig.”


Albin Wass
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend