Peter Aries – Dryad

Om du gillar tidiga Röyksopp i perioden Melody A.M. och The Understanding så ska du definitivt kolla in nya singeln Dryad med Peter Aries.

”För just denna låt råkade jag göra ett synth-riff som kändes intressant och det påminde mig om Röyksopps tidiga alster. Jag tänker då på deras album Melody A.M. från 2001, och låtar som So Easy och Eple. Jag spann vidare på det temat och resultatet är denna låt. Låtens namn, Dryad, är så nära den svenska mytologins motsvarighet jag kunde komma – Skogsrå. Det är den känslan av skog och förförisk mystik jag försökt att förmedla.”


Peter Aries
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend