Neweva – Burning Room

I februari detta året släppte det småländska pop/rockbandet Neweva grymma singeln Right Be Known och nu kan vi äntligen få ta del av nytt material. Idag släpper de nämligen en uppföljare, Burning Room, som är andra singeln från kommande EPn. En laid back pop/rocklåt med elektroniska vibbar som tar en till en mystisk, spännande och förbjuden plats.

Lyssna på Burning Room nedan för att få ännu ett grymt smakprov på bandets debut-EP som släpps den 12 maj. Om du har vägarna förbi bandets hemstad, Värnamo, då vill du inte missa deras releasefest samma dag. Mer info finns på deras facebook. Save the date!

Neweva
@Facebook

About Author

Jag är Stina, en 21-åring som studerar marknadskommunikation på Stockholms Universitet. Går kanske på lite för många konserter och lyssnar alltid på musik. Hos mig spelas framförallt olika typer av pop, indie och elektroniskt. Rihanna får mig att gå ned på knä.

Comments are closed.

Send this to a friend