Premiär: Lustgas – Techno Parties

Premiär i Being Blogged NY
Lustgas är en ny musikkonstellation utan tydliga eller verkliga medlemmar/karaktärer. De debuterar med den 80-tals doftande singeln Techno Parties, som med sjukt medryckande driv och starka melodi gör att man kan dansa som om det vore 1984 igen.

Techno Parties behandlar konflikten i att förhålla sig till olika musikparadigm. Om hur karaktären i låten upplever technon i utelivet i relation till en romantisk idé och vurm om grooves från förr.”

Techno Parties är den första av fyra singlar från Lustgas som släpps under 2017 och jag ser redan fram emot nästa.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend