Janice impoerar stort med sin starka röst på nya singeln Love You Like I Should som släpptes idag. Singeln är skriven av sångerskan tillsammans med Boy Matthews och HYENA som även producerat den. Resultatet är stor och pampig gospel-pop.

Nordiska Favoriter

Love You Like I Should beskriver en desperat rädsla som uppstår ur insikten att jag kan ha förlorat min största kärlek för att jag varit vårdslös. När jag hörde första demo-utkastet föll jag direkt. Jag tycker man hör desperationen både i min röst och i texten och jag känner mig modig som vågar uttrycka mina svagheter genom min musik. Det blir så starkt och mäktigt då.” berättar Janice och fortsätter.
”Att spela denna live är heeeeeelt! Det är så sjukt befriande för jag vet vart jag var någonstans och hur jag mådde när jag skrev den. Det är coolt för det blir så tydligt för mig hur mycket jag vuxit som människa och framförallt hur mycket jag vuxit i relationen med min kärlek. Ta fan inte din käraste för givet, älska dom, lyft upp dom, varje jävla dag!”


Janice
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011