Janice – Love You Like I Should (Video)

Janice imponerar stort med sin starka röst på nya singeln Love You Like I Should vars video släpptes idag. Singeln är skriven av sångerskan tillsammans med Boy Matthews och HYENA som även producerat den. Resultatet är stor och pampig gospel-pop.

Love You Like I Should beskriver en desperat rädsla som uppstår ur insikten att jag kan ha förlorat min största kärlek för att jag varit vårdslös. När jag hörde första demo-utkastet föll jag direkt. Jag tycker man hör desperationen både i min röst och i texten och jag känner mig modig som vågar uttrycka mina svagheter genom min musik. Det blir så starkt och mäktigt då.” berättar Janice och fortsätter.
”Att spela denna live är heeeeeelt! Det är så sjukt befriande för jag vet vart jag var någonstans och hur jag mådde när jag skrev den. Det är coolt för det blir så tydligt för mig hur mycket jag vuxit som människa och framförallt hur mycket jag vuxit i relationen med min kärlek. Ta fan inte din käraste för givet, älska dom, lyft upp dom, varje jävla dag!”

Videon är regisserad av Robin Kempe-Bergman.

”Janice och jag möttes i den dystra medvetenheten om att hur mycket vi än försöker förmedla en bild av oss själva är ingenting vi gör nog. För det finns alltid en publik som ser vad de vill se. En publik som skapar sina egna bilder som präglar och sätter sina spår”, säger Robin.Janice
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend