The Chainsmokers – Memories…Do Not Open (Recension)

Alex Pall och Drew Taggart har med The Chainsmokers gått från de skojfriska killarna på låten #Selfie till att bli ganska rumsrena och framförallt en säker kassako för Sony Music. Singlarna Paris och Coldplay-samarbetet Something just like this har inte direkt samlat damm på Spotifys servrar om man säger så. Så det där med hits kan killarna.

Nu får vi en samling av 12 låtar under namnet Memories…Do Not Open som mer känns som elektrifierade popåltar för radion än starka hits för dansgolvet. Det är absolut ingen dum väg att gå egentligen. Problemet här är dock att många av låtarna är ganska platta. Styrkan från de tidigare singlarna Roses, Kanye och Closer är inte lika påtaglig här, även om just Paris och Something just like this är bra poplåtar. Det blir på det hela ett okej album som tillslut bara bleknar bort.


The Chainsmokers
@Instagram

4 / 10

The Chainsmokers styrka sitter i singlar, men inte så mycket i att klämma ur sig 12 låtar för ett helt album.

  • User Ratings (0 Votes) 0

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend