Premiär: Thomas Sekelius – Awakening (Video)

Premiär i Being Blogged NYYouTubern Thomas Sekelius släppte sin debutsingel Awakening förra månaden och nu har låten äntligen fått en video. En bra poplåt som handlar om att våga vara den man är.
”Den här låten symboliserar delvis min egen utveckling och historia om att komma ur mitt skal för att äntligen vara mig själv till 110%, men också hela HBTQ-rörelsens framgång, att det blir mer och mer accepterat att vara sig själv och att vara annorlunda – framtiden ser ljus ut.”
Videon bygger vidare på budskapet där Thomas får lov att blomma ut och i slutet ser vi honom stå tillsammans med prideflaggan.Thomas Sekelius
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend