Ibland kommer den där låten som tar allt jag älskar med musik och får ner i en och samma låt.
Beautiful Life med The Sound of Arrows är verkligen den låten.
Det är lite som den där William Orbit-låten han aldrig fick göra under 90-talet, tillsammans med snygga The Verve-stråkar och drömliknande popmelodier och delfin- / rymdljud.
Stefan Storm och Oskar Gullstrand har inte släppt något under The Sound of Arrows-varumärket sedan 2011 så ni anar säkert vilka förväntningar som legat på denna singel. Men 2017 är alltså widescreen-poppen tillbaka med besked och jag är helt förälskad.


The Sound of Arrows
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend