ep

Noréll – IY (Recension)

Noréll är en trio från Köpenhamn som efter de tre singlarna Damage Done, Howl och The Great Escape satt samman en EP med fem spår där vi får två nya smakprov på bandets elektroniska r&b-drivna pop.
Jag gillar att det låter ganska okomplicerat. Det känns som bandet i första hand vill skapa lättillgängliga hits och det tackar jag för. Kan tänka mig att man måste vänja sig vid Marie Louises röst som vid första anblicken kan verka lite barnslig och skrikig. Men hon växer som sångerska för varje gång jag hör detta och hon besitter ett stort uttryckspann måste jag säga.
Noréll har på allvar visat sig vara ett spännande Danskt band som väl förvaltar den väg krattat åt sina musikkollegor.


Noréll
@Facebook

7 / 10

Noréll släpper en hittig mix av pop och r&b med EP:n IY.

  • User Ratings (0 Votes) 0

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend