Marlene – Next To Me

Idag släppte Marlene singeln Next To Me och följer med det upp singeln All I Want från i fjol och är tagen från hennes kommande EP Sweet som släpps senare i vår.
Låten är skriven i höstas på hotell Haymarket i Stockholm tillsammans med Jerker Hansson och Blisse.

”Ibland tar det tid för en själv att höra vad det är för en låt man skrivit, framförallt när skrivprocessen är så intensiv som denna var. Jag höll ett högt tempo och skrev nya låtar varje dag. Först två veckor efter att Next To Me hade skrivits lyssnade jag på den igen och kände hur den slet hjärtat ur bröstet på mig och jag kunde inte sluta lyssna på den för att jag älskade den så mycket. Det är en låt jag verkligen har längtat efter att skriva. Dessutom spelar jag ett synthsolo i outrot!”

Marlene
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend