Alltså, Deja Vu är verkligen en lysande singel av Julia Adams. Låten är skriven tillsammans med Albin Johnsén och Mattias Andreasson samt producerad av norska Skinny Days.
Julia berättar om singeln:
“Jag hade precis lyssnat på Beyonces gamla låt Deja vu på väg till studion och skrev ner textraden “svär det är deja vu” (Beyonce sjunger; swear its deja vu). Sen sa jag bara att jag ville skriva en låt med den textraden och temat föll på plats direkt. Om att falla tillbaka in i gamla destruktiva situationer/relationer, men att till sist inse och då stå upp för sig själv och sitt eget värde och gå vidare.”
Idag släpptes textvideon till låten, så höj volymen och sjung med.

Julia Adams
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend