Charli XCX – Number 1 Angel (Recension)

Charli XCX är en av de där artisterna som jag alltid vill gilla. Hon är en lysande låtskrivare och släpper en del riktigt bra låtar. Men samtidigt är hon ganska ojämn som helhet, vilket gör att en ny release med henne oftast är lite av en besvikelse. Inte så att det är sjukt dåligt och det bara ”är singeln som var bra”, utan att jag på något sätt alltid förväntar mig för mycket.
När sångerskan nu släpper en mixtape kan jag på något vis sänka förväntningarna en smula och bara känna att det är bra. Vissa låtar är lysande – som hennes samarbete med 3AM (Pull Up), andra (som Blame it on you) kanske sätter mixtape labeln till sin rätt, och inte känns som de hade passat på ett riktigt album. Men på det hela en positiv upplevelse för mig att sugas ner i Charlis mix av pop och r&b-beats.


Charli XCX
@Facebook

6 / 10

När jag säker förväntningarna på Charli XCX inför denna mixtape tycker jag ändå hon imponerar mer på mig än i vanliga fall.

  • User Ratings (0 Votes) 0

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend