Alessandra – Your River

Här har vi en låt som jag fastnade för från första lyssningen. Låten heter Your River och är debutsläppet av Stockholmsbaserade artisten Alessandra. Magisk emotionell indiepop med elektroniska inslag är vad jag skulle kalla det. Och det i samband med Alessandras fantastiska röst som når toner jag aldrig ens skulle kunna önska mig uppnå.

Låten släpptes på Soundcloud i februari och på Spotify för en vecka sedan. Det är i dessa stunder jag blir besviken på mig själv för att inte ha hittat vissa låtar tidigare, tänk att jag har gått miste om en sådan här guldklimp i över en månad. Jag säger tack till mina kollegor på Popkollo som spelade denna på kontoret häromdagen, då Alessandra själv varit aktiv i Popkollo sedan länge. Lyssna kan du göra nedan!

Alessandra
@Facebook

About Author

Jag är Stina, en 21-åring som studerar marknadskommunikation på Stockholms Universitet. Går kanske på lite för många konserter och lyssnar alltid på musik. Hos mig spelas framförallt olika typer av pop, indie och elektroniskt. Rihanna får mig att gå ned på knä.

Comments are closed.

Send this to a friend