Jag intervjuade ju Nano för några veckor sedan inför att han skulle vara med i Melodifestivalen. Nu när vi ändå är i samma stad kände jag att vi fick ta ett kort uppladdningssnack om helgens tävling.

DOLBY ATMOS

Hur har du laddat den här veckan?

Idag började laddningen tror jag. Jag försöker att inte tänka så mycket på det och att hitta ett lugn. Det här numret handlar mycket om att leverera en känsla mer än att hålla kameror och sånt. Men samtidigt ladda, såklart. Det ska kännas hundra, inte gå därifrån och tänka ”nej jag kunde gjort så och så”.

Det är alltså inte jättestora scennerver inblandade?

Nej, nej. Det handlar med om att finna ett inre lugn. Jag gillar att röra mig och snacka med händerna. Men nu handlar det verkligen om att zoma in i sig själv och det är jag inte riktigt van med, så det är något jag jobbar på. Det är bra att kunna gå in i sig själv och tänka att jag inte ska påverkas av någonting runt om. När jag vaknar på morgonen är det nästan som att köra yoga, det är skönt.

Vad känner du har varit utmaningen med numret för dig?

Det är just det här med att fokusera och prata med en publik som inte är där. Jag är inte så kameravan. Jag har inte gjort mycket sådana gig. Jag är van med att prata med publiken och gå in i mig själv när jag sjunger, jag är lite så. Men nu är det ju viktigt att jag ska prata med en kamera, då är det ju helt andra grejer att tänka på. Jag vill förmedla den känslan som låten ska förmedla, men samtidigt kunna prata med en kamera, det är något nytt.

Vad gör familjen nu när du är här?

Barnen är i skolan. De är minst lika laddade som jag, barnen väcker mig på morgonen och säger ”Nano, Hold On! Nano, Hold On!” och hon är fyra liksom. Hon är så peppad, står och hoppar och skriker ”Snart!”. De är skitladdade, det är 50% av grejen att de är här. Jag längtar tills jag får visa för dem att deras farsa är här nu, det gamla är det gamla. Nu är det bara att gasa, det är skitkul, bästa supporten.

När kommer familjen ner?

Lördag morgon. Annars hade det blivit väldigt rörigt och jag hade känt mig taskig. När klockan slår 7 ikväll så kommer jag ligga och spela Fifa. Jag tog med mig Xbox, jag tänkte att på kvällarna kan jag koppla av och spela lite, så det kanske blir en match. Jag tror jag kommer vara ganska slut dessa kvällar, så det är inte rättvist mot dem.

Jättekul! Det ska bli spännande att höra hur det låter, och lycka till på lördag.

Tack så mycket, verkligen.
Nano _40A6604

Nano
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011