Premiär: Soul Catalyst & Felish – Wasting Time

Premiär i Being Blogged NYWasting Time är tredje singeln som den amerikanska electro-duon Soul Catalyst från USAs västkust gör tillsammans med den svenska sångerskan Felish. De har senast samarbetat på singeln Scenic route som just nu har över 110.000 streams på Spotify.
Wasting time handlar om att leva i nuet, för att det är så lätt att gå miste om underbara upplevelser.
Att inte känna rädsla inför framtid eller det förflutna. Att ta vara på varje stund.
Den skönt rytmiska och varma house-poplåten hör du här:

Soul Catalyst
@Facebook
Felish
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend