Premiär i Being Blogged NYFörra veckan släppte Lallet den lysande poplåten Köpenhamn och följer med det upp singlarna Bara min , Blunder och Vad är det vi gör med oss .
Med stark refräng och melodi är det Lallet själv som skrivit den nya låten och för produktion står den norske producenten Jesper Borgen som bland annat jobbat med Alan Walker och Markus & Martinus .
Lallet berättar om låten:
Köpenhamn handlar om en sargad kärlekshistoria ur en svunnen tid. Att man minns tillbaka på en lycklig period i livet som man fick dela den med någon annan, till att det sedan tog en tråkig vändning där allt helt plötsligt bara tog slut. Det är en låt jag är väldigt stolt över och jag är så glad över att äntligen få dela den med er.”
Idag släpptes en textvideo till låten, som har premiär här i bloggen. Missa heller inte Susannas intervju med Lallet som du kan läsa här .

Popmuzik Lover Patreon


Lallet
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011