Premiär: Henry Land – Tainted

Premiär i Being Blogged NYDen norske producenten Henry Land släpper idag singeln Tainted som framförs av Jenny. Riktigt skön klubbsingel med poppig känsla.
Henry berättar:

Tainted gjordes ett par månader efter min första singel Runaway släpptes. Efter att ha tillbringat en tids arbete på ett beat besökte jag min vän Leif Inge Fosen i hans studio i Oslo. Vi började prata om ämnen att skriva om och hamnade i en diskussion om hur kärleken kan känna så manisk ibland. Varför vi blir svartsjuka och sånt. Om du har varit tillsammans och involverad med en person som har en galen syn på kärlek och många narcissistiska drag, du vet vad jag talar om. Tainted handlar om det ögonblicket du äntligen kommit till insikt att du måste ta dig ifrån det förhållandet.
Jenny introducerades till oss via mitt skivbolag MTG Music och anslöt senare i studion och vi började öva på texterna och spela in. Hon har sjungit länge med Oslo Soul Children, en kör som signade till MTG Music. Jag är verkligen glad över att vi fick arbeta tillsammans, hon är en grym sångerska!

Henry Land
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend