Neweva – Right Be Known

Poprockbandet Neweva från Värnamo (min hemstad!) består av fyra killar; Anton på sång, Viktor och Erik på gitarr samt Victor på trummor. De släppte sin första singel Hold Me Down 2015 och blev samma år signade på bolaget MusicHelp. Bandet är nu mer aktuellt än någonsin för idag släpper dem nämligen grymma singeln Right Be Known, ett riktigt bra första preview på en kommande debut-EP som släpps senare i vår.

Killarna har tidigare haft flertalet gig i England och spelat på inget mindre än InMusic Festival, den största open air festivalen i Kroatien med en line up på bland annat Of Monsters and Men och Future Island. Neweva har även spelat runt om i Sverige, på Peace & Love, Musikhjälpen 2016 och Live At Heart etc. Nu ska de tillbaka till England för att spela på ett utsålt klubbgig i Liverpool och senare i vår kan vi se fram emot spelningar i Sverige.

Lyssna på första singeln Right Be Known från kommande EP:n nedan.

Neweva
@Facebook

About Author

Jag är Stina, en 21-åring som studerar marknadskommunikation på Stockholms Universitet. Går kanske på lite för många konserter och lyssnar alltid på musik. Hos mig spelas framförallt olika typer av pop, indie och elektroniskt. Rihanna får mig att gå ned på knä.

Comments are closed.

Send this to a friend