Nala – Safe Place

Rockbandet Nala har släppt sin grymt fina debutsingel Safe Place som du kan lyssna på här. Det här gillar vi och blir extra glada över att det dessutom är en dubbelsingel som även innehåller låten Never Run Cold . Det här är ett band att hålla ögonen på i framtiden och vi hoppas att få se och höra mer från dem under det kommande året.

Bandet säger själva om låtarna:

Safe Place är för oss en ganska straight-forward rocklåt, en svängig käftsmäll kan man säga! Medan Never Run Cold är mer av en jammig mid-tempo låt med utforskande inslag. Två ganska olika låtar i sitt sound, men de berör samma tema textmässigt; Falsk trygghet och konsekvenserna som medföljer detta.

Bandet som är baserat i Göteborg består av medlemmarna Fredrik Schütt , Calle Centerlund , Palle Wallgren , Víctor Naranjo Barrios och Liselotte Lindgren .

Nala @
Facebook

About Author

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre.
Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon. Här kan du
skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend