Arman Cekin – California Dreaming (feat. Snoop Dogg & Paul Rey) (Video)

Paul Rey fick en enorm hit med singeln och EP:n Good as hell för ett par år sedan.
Nu har precis videon till California Dreaming släppts, en låt som han gjort tillsammans med den nederländske producenten Arman Cekin och nu släppt tillsammans med självaste Snoop Dogg. Popmuzik ställde några frågor till Paul om den nya låten och videon.

Hej Paul, hur är läget med dig idag?
Det är bra, tack! Fortfarande lite pirrig från låtsläppet i fredags, så jag är taggad.

Förutom några features har varit ganska tyst om dig sedan Good as hell. Var har du pysslat med?
Jag har spenderat otroligt mycket tid i studion och skrivit låtar, jobbat på det kreativa. Har flera låtar nu som jag är väldigt spänd inför att släppa ut till folket.

Du gjorde California Dreaming tillsammans med Arman Cekin. Hur kom ert samarbete till?
Arman skrev till mig på Soundcloud efter att jag släppte originalversionen av California Dreamin på min YouTube- och Soundcloud-kanal. Han älskade låten och ville göra sin egna variant av den, så jag skickade mina röstinspelningar, och det flöt på därifrån.

Coolt att ni fick med Snoop Dogg på den nya versionen av låten också. Var han svårövertalad?
Nej, han älskade låten! Efter att Quincy Jones III tagit kontakt med Snoop så spelade min manager Bello upp låten för honom i Los Angeles förra året. Några veckor senare var versen inspelad och klar!

Varför valde ni att göra en ny version av låten?
När versionen med Arman släpptes så gick det så pass bra för låten att flera skivbolag blev intresserade av låten, och ville signa den och sedan släppa den på nytt. Vi tänkte att om vi ändå ska släppa den på nytt, lika bra att göra en liten uppdatering på låten. Den uppdateringen blev Snoop Dogg.

Trippad video. Hur fantiserade ni ihop den?
Regissörerna Youth Hymns kom fram med manuset och idéen till videon som vi spelade in i Los Angeles. De ville ha en färgglad, lättsam video om en fantastivärld i Snoops huvud, så resultatet blev minst sagt trippat.

Vad gjorde du mer när du var i Los Angeles och spelade in videon?
Jag har spenderat mycket tid i Los Angeles de senaste åren, skrivit med mycket olika artister och producenter. Ett av samarbetena som jag är som mest taggad över är låten jag har skrivit med Meghan Trainor! Hon är otroligt duktig låtskrivare och sångerska.

Vad händer i år för din del?
Jag kommer släppa min egna singel All Falls Down i de kommande veckorna, som jag tillsammans med regissören Ludvig Hedlund har skapat en musikvideo till. Jag är otroligt stolt över både låten och videon, och ser fram emot släppet.

Lista tre låtar som är extra bra just nu.
S.G. LewisYours
The Weeknd
Attention
John MayerMoving On and Getting Over


Arman Cekin
@Facebook
Paul Rey
@Facebook
Snoop Dogg
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend