Aaron Carter är lillebror till Backstreet Boys-medlemmen Nick Carter. Han hade några hits i början av 2000-talet i kölvattnet av sin bror och släppte fyra album. Aaron har dykt upp lite då och då i olika sammanhang igenom åren. Bland annat i Dancing With The Stars och Broadway-showen The Fantasticks och i polisens drogregister.

Skicka in din musik

Men nu är det dags för Aaron att återvända till musiken på riktigt med EP:n LØVË. Jag måste ändå vara ärlig och säga att jag är ganska imponerad av detta. Singlarna Sooner or later och Fool’s Gold är lysande och resten av låtarna håller hög kvalité i sin mix av pop och r&b-produktion. Det kunde ju lika gärna ha blivit en hopplös skiva där Aaron bjuder in Flo Rida och Pitbull att förstöra hans låtar. Istället fick vi fem låtar som fick unge herr Carter att stiga lite i aktning, i alla fall hos mig.

Aaron Carter
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
6 / 10

Aaron Carter återvänder värdigt till musikscenen med EP:n LØVË.

  • User Ratings (0 Votes) 0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011