Aaron Carter – LØVË

Aaron Carter är lillebror till Backstreet Boys-medlemmen Nick Carter. Han hade några hits i början av 2000-talet i kölvattnet av sin bror och släppte fyra album. Aaron har dykt upp lite då och då i olika sammanhang igenom åren. Bland annat i Dancing With The Stars och Broadway-showen The Fantasticks och i polisens drogregister.

Men nu är det dags för Aaron att återvända till musiken på riktigt med EP:n LØVË. Jag måste ändå vara ärlig och säga att jag är ganska imponerad av detta. Singlarna Sooner or later och Fool’s Gold är lysande och resten av låtarna håller hög kvalité i sin mix av pop och r&b-produktion. Det kunde ju lika gärna ha blivit en hopplös skiva där Aaron bjuder in Flo Rida och Pitbull att förstöra hans låtar. Istället fick vi fem låtar som fick unge herr Carter att stiga lite i aktning, i alla fall hos mig.

Aaron Carter
@Instagram

6 / 10

Aaron Carter återvänder värdigt till musikscenen med EP:n LØVË.

  • User Ratings (0 Votes) 0

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend