Jag är imponerad på den utveckling popmusiken haft i Finland senaste åren. De har gått från hårdrock och mycket inhemsk material sjungen på finska och som då inte lämpat sig helt till den internationella marknaden. Men det känns som finnarna blivit bättre på engelska och framförallt att skapa poplåtar nu under 10-talet. Det är positivt, för det betyder att samtliga nordiska länderna är att räkna med när det kommer till popmusik.
Senast ut är den anonyma Snø , som på debut-EP:n Prologue bjuder på mörk r&b-pop som färgats av The Weeknd i stil och som är lika len som hans bringa. Visst, det är kanske inte helt nyskapande, men det är välproducerat och absolut ett bra alternativ att kolla in om man gillar elektronisk r&b.

Snø
@Facebook

6 / 10

Mörk elektronisk r&b med finska Snø vårdar The Weeknds ljudbild.

  • User Ratings (1 Votes) 9.8

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend