Popbjorn – Change

Popbjörn är artistnamnet för Markus Engsén . Han släppte nyligen den synthpoppiga EP:n Change . Fem låtar som färgats av 80-talets pop- och synthvåg. Här bjuds vi på en mix av synthpop tillsammans med gitarr och resultatet är väldigt behagligt att lyssna på. När det är som allra bäst påminner det lite om OMD .
Dock känns ljudbilden väldigt identisk på en del av av låtarna, och det är egentligen inledande Change och avslutande Why dodn’t you som lyfter EP:n. Kan Popbjorn fortsätta på just den stigen dessa två låtar leder oss kommer han bli ett mycket omtyckt inslag i mina synth-spellistor.

5 / 10

Mysig synthpop-debut med Popbjorn som kunde lyftas med en mer varierad produktion.

  • User Ratings (2 Votes) 8.1

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend