Trion The Magnettes är tillbaka med singeln Sad Girls Club , som är en Charli XCX -doftande poplåt med cheerleader-refräng och härlig attityd.
“20 januari är trots allt en sorglig dag. Att ett land kan välja en president med så sexistiska och rasistiska åsikter. I det här är Sad Girls Club är inget vi har kommit på. Det är en rörelse som vi är del av. Ett ställe där du har rätt att vara ledsen, annorlunda och arg. Det är en reaktion till den värld som säger åt dig att le när allting suger. Därför kommer vi vara en del av hashtaggen #fucktrump”, säger Rebecka Digerwall i gruppen.
Du hör låten här:


The Magnettes
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend