Kungen av Hisingen är tillbaka och släpper nya singeln Live to die another day . Låten är en riktig pärla som du inte får missa! Jamie Meyer som numera bor växelvis i Nashville och Sverige gav oss förra året den helt fantastiska låten Holy Ground To Me där han hyllade sin hemstad. Till våren landar hans nya EP Miss This Town , och vi kan väl inte anta annat än att det är Göteborg han syftar på.

Lyssna här!

Jamie Meyer @
Facebook

About Author

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend