Handsome Ghost – Brand New Colony

Efter senaste lyckade släppet av EPn The Brilliant Glow släpper Handsome Ghost , eller Tim Noyes som han egentligen heter, nya singeln Brand New Colony , som är en cover på bandet The Postal Service låt som Handsome Ghost verkligen gjort sin egen tvist på. Tim kommer från Boston och har innan starten av Handsome Ghost varit engelskalärare och folksångare. Nu håller han på att arbeta med ett debutalbum som förhoppningsvis släpps under första halvan av 2017, men det återstår att se.

Hans musik går under genren indie pop, eller indie prom som han själv kallar det. Musiken är en mix av akustisk gitarr och poppiga elektroniska inslag och det gäller även nya singeln. ”Allt kommer att ordna sig”-känslan och en inre trygghet får jag lätt av att lyssna på hans låtar. Får du det också? Lyssna nedan!

Handsome Ghost
@Facebook

About Author

Jag är Stina, en 21-åring som studerar marknadskommunikation på Stockholms Universitet. Går kanske på lite för många konserter och lyssnar alltid på musik. Hos mig spelas framförallt olika typer av pop, indie och elektroniskt. Rihanna får mig att gå ned på knä.

Comments are closed.

Send this to a friend