Freakin’ Kitty gick tidigare under namnet Kitty och släppte bland annat låtarna Killer Eyes och Reach no higher som du kunde läsa om i bloggen.
Nu har hon som sagt blivit Freakin’ Kitty och inleder det nya namnet med att göra en fin tolkning av Foreigners klassiker I Want To Know What Love Is från 1984. Lite mer avskalad än originalet, men ändå med den där härliga 80-tals stämningen.

”Det var så mycket glädje och känslor i musiken på 80-talet och trots ”klyschiga” texter och melodier så berörde det ändå så djupt, speciellt ballader – det älskar jag! Det görs på tok för lite riktiga ballader idag, därför kände jag för att ta upp denna fantastiska låt igen. Den här låten har jag dansat tryckare till på discot i matsalen i skolan och gråtit kudden blöt över någon random högstadieflamma, den tar fram allt det där! Jag blir så nostalgisk. Och inte minst så innehåller den förmodligen historiens snyggaste brygga!” berättar sångerskan.
Kolla in videon här.

Freakin’ Kitty
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend