Även om Erik Rapp inte släppte något eget material 2016 var det ändå ett av hans starkaste år som artist. Han samarbetade med Favourite Child på låten Just Wanna Belong som jag personligen älskade, samt att han medverkade på låten Suburbia med den tyska duon Killian & Jo som verkligen blev en monsterhit. I skrivande stund har låten streamats över 13 miljoner gånger på Spotify, vilket är sjukt bra.
Men nu är det nytt år och nya möjligheter. Den före detta Idol-deltagaren från Leksand inleder året med Lovers EP . Ett projekt som han skapat tillsammans med Joel Sjöö och Hyena . Resultatet är välpolerad r&b-pop där Rapp får visa upp sin starka röst via låtar om svartsjuka samt stora känslor om kärlek, där stilarna spänner från det dansanta till det mörka och mer avskalade.
För min del känns dock Available inte helt dagsfärsk och spännande längre med ett och halvt år på nacken (även om det absolut inte i sig är en dålig låt), men de tre nya låtarna lyfter fram Rapp på ett fördelaktigt vis och jag kan tänka mig att den nya skara fans han fått med sina samarbeten under 2016 kommer hjälpa honom skörda mer framgångar tack vare detta.

Erik Rapp
@Facebook

7 / 10

När Erik Rapp äntligen släpper en EP spänner han från det dansanta till det mörka över fyra låtar om svartsjuka till stora kärlekskänslor.

  • User Ratings (1 Votes) 10

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend