Alex Vargas – Inclosure

Den extremt talangfulle artisten Alex Vargas har nu släppt en ny låt som uppföljare till singeln Higher Love . Nya singeln heter Inclosure och är en elektronisk r&b/poplåt. Låten har tagit mig igenom hela helgen med ett stort leende på läpparna.

Om du skulle vara i närheten av Skåne den 31 mars tipsar jag dig om att fixa biljetter till Alex Vargas konsert på Kulturbolaget i Malmö, som är en del av hans Cohere Tour. Malmögiget är den enda hittills planerade Sverigekonserten för Vargas under 2017.

Lyssna på Inclosure nedan!


Alex Vargas
@Facebook

About Author

Jag är Stina, en 21-åring som studerar marknadskommunikation på Stockholms Universitet. Går kanske på lite för många konserter och lyssnar alltid på musik. Hos mig spelas framförallt olika typer av pop, indie och elektroniskt. Rihanna får mig att gå ned på knä.

Comments are closed.

Send this to a friend