jul

Rickard Söderberg – What if Santa is gay?

Med albumet Make the Yuletide Gay målar Rickard Söderberg hela julen i regnbågens alla färger. Roligast blir det när han framför den Broadway-liknande What if Santa is Gay? En låt som bjuder på extra allt och jag skulle definitivt vilja se en scenuppsättning med låten med dansare och härligt julig rekvisita.
Med Söderberg avslutar vi nu bloggens kavalkad av jullåtar. Ni hittar även en spellista med samtliga låtar vi hört de senaste veckorna, samt några bonuslåtar.
God jul och njut av musiken.

Årets juligaste spellista:

Rickard Söderberg
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend