RHODES är den brittiske sångaren och låtskrivaren med den himmelska rösten som det varit ganska tyst om länge nu. Han släppte sitt debutalbum Wishes under 2015, har låten Not Alone tillsammans med Kygo och Let It All Go med Birdy som man inte kan undgå att bli berörd av.

Favoriter Apple Music

Hans tidigare släppta låtar är oerhört tårframkallande men nu släpper RHODES en ny version av hans fina Your Soul . Nya versionen är betydligt mer dansvänlig och den är gjord tillsammans med tyska DJ:n Felix Jaehn.

RHODES
@Facebook
Felix Jaehn
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Jag är Stina, en 21-åring som studerar marknadskommunikation på Stockholms Universitet. Går kanske på lite för många konserter och lyssnar alltid på musik. Hos mig spelas framförallt olika typer av pop, indie och elektroniskt. Rihanna får mig att gå ned på knä.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011